Hjem / Blogg / Ansiktskrem for barn
Ansiktskrem for barn

Ansiktskrem for barn

Om barnet ditt må begynne med ansiktskrem? Nei, absolutt ikke. De fleste barn trenger virkelig ikke å bruke ansiktskrem. MEN det finnes en god del barn som har tørre flekker i ansiktet og sliter med eksem. Barn- og babyhud er veldig sensitiv og grunnet det harde klimaet vi har i Norge, blir barn også fort tørre. Hvis dine barn blir tørre i huden er det greit å smøre på litt krem på området som er tørt for å hjelpe de med ekstra fuktighet. 

 


Tørre områder i huden kan være irriterende og i noen tilfeller vondt for barnet. Vi vet selv hvordan det føles å klø på tørre omårder.Det store spørsmålet er hva du skal smøre på. De fleste går til apoteket og får anbefalt en krem og smører barnet med den. Men visste du at apoteket sine produkter veldig sjeldent er naturlige? Hvis du ser på innholdslisten til produkter du har hjemme fra apoteket så vil du fort se at det er hormonforstyrrende stoffer, parabener og mikroplast i mye av dette.

Kremer med mikroplast, parabener og hormonforstyrrende ingredienser er dumt for kloden vår. Husk at du stemmer med lommeboken hver eneste dag på hvilken fremtid du ønsker for barna dine. Kjøper du mer miljøvennlig, vil flere firmaer satse på miljøvennlige produkter- fordi de ønsker seg deg som kunde.

Kremen trekker også inn i huden og går i blodbanen til barnet ditt. Men hva gjør egentlig alle disse kjemikaliene du smører på barnet ditt? Det skal du få lov til å google selv. Masse forskning viser at disse stoffene både er kreftfremkallende og kroppen bruker mye energi på å prøve å skille ut farlige stoffer fra kroppen til en hver tid. 
Det sier seg selv at disse stoffene ikke er bra. 

 


Hvilken ansiktskrem skal jeg velge for barnet mitt da? 

Så kommer spørsmålet om hvilken krem du skal velge, da ikke de fra apoteket er gode nok. Vel, du kan be om en helt naturlig krem på apoteket og se hva du får.

Eller du kan google litt etter naturlige kremer og finne noe som ser spennende ut. ELLER du kan kjøpe fra oss. Vi lager kremen vår selv, kun med disse ingrediensene: sheasmør, mandelolje, vitamin E, jojobaolje, aloe vera, zinc oxide og rose hip seed olje. Ingen alkohol, ingen konserveringsmiddel og ingen andre stoffer som ikke trengs. Kun rene, naturlige ingredienser som gir masse fukt til de gode små barna våres.

Også er vi ikke så dyre heller, kun 199,-. Sjekk den ut her.