Hjem / Blogg / Black Soap, såpen som kan brukes til ALT.
Black Soap, såpen som kan brukes til ALT.

Black Soap, såpen som kan brukes til ALT.

Seks måter du kan bruke din black soap på.

Såpestykke


Du kan bruke den som den er, et såpestykke. Den skummer utrolig godt, så du trenger bare å smøre hånden på den- for å få nok såpe til å vaske deg. Det er viktig at såpen ikke blir liggende i en vannpytt, da den inneholder mye glycerin som gjør den bløt og kan renne hvis den ikke oppbevares på riktig måte.

Ansiktsrens


Du kan bruke den som ansiktsrens og til å fjerne sminke. Yes, i flytende eller fast form. Kanskje kan du kutte av en liten bit slik at du har en ved vansken og en i dusjen? Den fjerner effektivt skitt og inneholder vitaminer som gir næring til huden. Den er anti-inflammatorisk og sørger for at hudens pH er i balanse.Kroppsskrubb


Ta en liten bit av Black Soapen, ha den i vann over natten og tilsett brunt sukker. Vipps så har du en deilig kroppskrubb.


Sjampo

Du kan også bruke den som sjampo. Har du sensitiv hodebunn funker denne såpen ypperlig. Kun naturlig- og næringsrike ingredienser som pleier hodebunnen. 

 

Håndsåpe


Putt såpen i en dispenser som kun krever 10% såpe og 70 % vann , slik som denne her. Pass på å riste før bruk.


Afrikansk black soap er produsert av kvinner på landsbygden i Ghana. Oppskriften varierer fra område til område, og er arvet gjennom mange generasjoner. Dette er den reneste og mest miljøvennlige såpen du finner på markedet.