Home / Blogg / Eco julegavepakker
Eco julegavepakker

Eco julegavepakker

Vi har satt sammen tre julegavepakker.

Vi har julegavene som passer til de som har alt. Er de i tillegg litt ekstra opptatt av miljø, så passer disse produktene midt i blinken. 


En liten pakke til 319,-

 

Passer fint for ei venninne eller som vertinnegave om du skal på en julemiddag. Denne inneholder;
Gjenbrukbar q-tips for effektiv fjerning av ørevoks uten å dytte den inn i øret. Tuppen er av silikon, så den skyldes etter bruk.
Konjac ansiktssvamp. Den er rensende, duftfri, har naturlige antioksidanter fra konjakplanten og kan benyttes på alt fra barn til voksen hud. Den kan også benyttes på kropp om ønskelig, men svampstørrelsen er best egnet for ansikt. 
Leppepomade som er 100% naturlig og kommer i en plastfri emballasje.
Kjøp her

Julepakke medium 419,-

Passer til en søster, tante eller en god venninne. Julepakken inneholder;
Body butter, passer til alle huddtyper og er så klart 100% naturlig og i plastfri emballasje.
African black soap med beholder, multisåpen som vil bli din huds beste venn. Den funker fantastisk som ansiktsrens og kroppsåpe. Den er effektiv mot nupper, sensitiv hud og acne. Den har også en oppstrammende effekt og kan brukes på voksne og barn. Dette er et produkt som vi får uendelig mye skryt av og som må prøves. Så klart 100% naturlig.

Konjac ansiktssvamp. Den er rensende, duftfri, har naturlige antioksidanter fra konjakplanten og kan benyttes på alt fra barn til voksen hud. Den kan også benyttes på kropp om ønskelig, men svampstørrelsen er best egnet for ansikt. 

Kjøp her

 


Julepakke large 599,-

Passer til mor eller søsken. 
Body butter, passer til alle huddtyper og er så klart 100% naturlig og kommer i plastfri emballasje.
Deodorant, 100% naturlig i plastfri emballasje. Kommer i tre ulike dufter- peppermynte, lavendel, rosetre og så har vi en duftfri til den ekstra sensitive. 

Gjenbrukbar q-tips, for effektiv fjerning av ørevoks uten å dytte den inn i øret. Tuppen er av silikon, så den skyldes etter bruk.
Leppepomade som er 100% naturlig og kommer i en plastfri emballasje og har to ulike smak/dufter- nøytral, søt appelsin og mynte. 
Konjac ansiktssvamp. Den er rensende, duftfri, har naturlige antioksidanter fra konjakplanten og kan benyttes på alt fra barn til voksen hud. Den kan også benyttes på kropp om ønskelig, men svampstørrelsen er best egnet for ansikt.
African black soap, multisåpen som vil bli din huds beste venn. Den funker fantastisk som ansiktsrens og kroppsåpe. Den er effektiv mot nupper, sensitiv hud og acne. Den har også en oppstrammende effekt og kan brukes på voksne og barn. Dette er et produkt som vi får uendelig mye skryt av og som må prøves. Så klart 100% naturlig.  

Kjøp her