Hjem / Blogg / Hvem kan bruke naturlig deodorant? 
Hvem kan bruke naturlig deodorant? 

Hvem kan bruke naturlig deodorant? 

Det frister å si alle, men vi anbefaler ikke naturlig deodorant til barn som ikke har begynt å lukte svette. Det er ikke noen kjemikalier eller skadelige stoffer i våre deodoranter, men det er ikke nødvendig å begynne før man trenger det. Det gjelder egentlig det meste.

Du trenger ikke vaske håret til barnet ditt med sjampo om du føler det blir rent med bare vann. I det moderne samfunn er man blitt vant til at alt og alle skal lukte blomster og parfyme, vi mener at dette ikke er nødvendig. Så lenge man ikke lukter vondt, burde man være fornøyd. Mange er også allergisk mot sterke lukter og parfyme, kanskje har du en i familien som sliter med nettopp dette? Da er det fint å kunne ta hensyn. 


Er du usikker på om naturlig deodorant passer for deg? Les mer om hvordan det er å gå fra vanlig aluminiumsbasert til naturlig deodorant her. Når tiden er inne for å starte med deodorant, spesielt fra ung alder- er det veldig lurt å starte med en naturlig deodorant uten hormonforstyrrende og skadelige stoffer som trekker inn i huden. Les mer om når du kan starte med deodorant for barn her 

Det er også vanskelig å vite hvilket merke du burde teste ut når du går over til naturlig deodorant. Et merke som funker for ei venninne trenger ikke nødvendigvis å funke for deg. Sjekk innholdsfortegnelsen, styr unna kjipe stoffer (les mer om disse her), finn en lukt du selv liker og gi deodoranten du prøver en sjanse. Det innebærer en testperiode på minimum en måned. Les mer om hvordan du venner deg til naturlig deodorant her.