Hjem / Blogg / Råvarene vi og kundene våre elsker. Gode og naturlige råvarer er nøkkelen.
Råvarene vi og kundene våre elsker. Gode og naturlige råvarer er nøkkelen.

Råvarene vi og kundene våre elsker. Gode og naturlige råvarer er nøkkelen.

Vi bruker de beste råvarene i våre produkter. Under kan du lese om ingrediensene våre og hvor de kommer fra. 

Det at vi har fokus på gode råvarer gjenspeiler seg i våre produkter. De trekker inn i huden og gjør sin magi- som alle gode råvarer gjør. De tilfører mye fukt og næring til huden og det er derfor våre kunder er så fornøyde. 

Uraffinert sheasmør
Sheasmør har blitt brukt i mange generasjoner i afrikansk kultur. Sheasmør er egnet for å pleie tørr hud og eksem, du kan bruke det på hår, hud, negler, rynker og spedbarn. Det uraffinerte sheasmøret har også en betennelsesdempende effekt. Vi får vårt sheasmør fra Ghana. 

 

Extra virgin kokosolje
Kokosolje er rik på fettsyrer og antioksidanter som hjelper mot aldringstegn og skade på hud og hår. Kokosolje reduserer inflammasjon og holder huden fuktig. Kokosoljen får vi fra Ghana.

 

Candelilla voks
Denne voksen er utarbeidet fra Candelilla planten som finnes nord i Mexico. Den er 100% vegansk og er en voks som brukes i forskjellige kosmetiske produkter for å stivne produktene.

 

Magnesium
Magnesiumet vi bruker er utarbeidet fra havsalt og hjelper med å fjerne kroppslukt. Magnesiumen kommer fra Nord Holland. 

 

Eteriske oljer
Vi bruker Tea Tree olje i alle våre deodoranter i tillegg til en eterisk olje som står for den overordnede lukten. Eteriske oljer har forskjellige fordeler, men samlende fakta er at de bekjemper bakterier og er et helt naturlig duftmiddel. Eteriske oljer kjøper vi fra UK. 

 

Kakaosmør
Våre hudpleieprodukter (body butter og håndkrem) inneholder kakaosmør som er direkte importert fra Ghana. Kakaosmør er en verdifull ingrediens i hudleieprodukter som beskytter huden mot UV-stråler så vel som å øke  elastiteten og fungerer mot aldring av huden. Kakaosmør fra Ghana.