Hjem / Blogg / Vi har åpnet butikk, hurra!!
Vi har åpnet butikk, hurra!!

Vi har åpnet butikk, hurra!!

8. mai 2021 åpnet vi vår første butikk i Kværnerbyen! Den heter Eco o'clock og har mange dyktige kvinner med på laget.  

Før presentasjon av disse, vil jeg fortelle deg når vi har åpent. 

Onsdag 14-18

Torsdag 14-18

Fredag 14-18

Lørdag 12-16 

 

Nå over til hvilke flotte brands vi har i vår butikk 🥰


Corkini

Corkini

Corkini tilbyr etiske produkter av 100% bærekraftig kork fra Portugal. Kork er bark fra korkeiken og treet lever videre og reproduserer kork som kan høstes påny 9 år senere. Vi selger økovennlige veganske vesker & tilbehør av korktekstil som er et alternativ til skinn. I tillegg selger vi Flip Flops, korkleker, sko og yogautstyr. Tenk grønt - velg kork♻️

 

MORiiAMORiiA

MORiiA tilbyr etiske moringa- og hibiskus produkter fra Uganda. Alle vår produkter er økologiske. Moringa oleifera er en av jordens mest næringsrike planter, rik på antioksidanter, vitaminer, mineraler, fiber, aminosyrer og protein. 5 kroner fra hvert produkt går til et fond opprettet for å støtte entreprenørskap og etablering av arbeidsplasser i Uganda.

Evnt. bruk dette bildet om ikke brosjyren allerede har gått i trykken.

 

TegneGuro

TegneGuro

Guro Skurdal Ødegård er en Oslo-basert kunstner og illustratør. Hun tilbyr signerte kunsttrykk, originale tegninger, linotrykk og mye mer. Hennes bildespråk kjennetegnes av symmetrisk komposisjon, organiske former, og figurative illustrasjoner. Med sterk inspirasjon fra planteverdenen, balanserer arbeidene et sted mellom det organiske og det organiserte.

 


Anne Jahr Pottery

Anne Jahr Pottery

Anne Jahr lager keramikk som skal vare og behandles med kjærlighet. Alt er skapt på dreiehjulet eller med ulike håndbyggingsteknikker. Designene er utviklet med omtanke for og inspirasjon fra miljø og omgivelser. Hun er selvlært keramiker, med verksted på Sagene i Oslo. Eco o'clock

Eco o´ clock

Eco o´ clock tilbyr veganske og naturlige produkter som er helt fri for skadelige parabener og giftstoffer. Hudpleieproduktene er håndlaget med de beste råvarer fra Ghana. Vi har også produkter som skal hjelpe deg å leve mer miljøvennlig.

 

 

Bakerina 

Bakerina

Bakerina tilbyr veganske bakverk for alle og enhver. Med og uten raffinert sukker, glutenfritt eller ei, her er det nok å bite tennene i. Alt er hjemmelaget og helt vegansk.

 

 

Home and Collected 

Home and Collected

Home and Collected er en nettbutikk som ble startet med et ønske å skape en bedre atmosfære for deg og ditt hjem. Vi tilbyr unike varemerker som har fokus på bærekraft og etisk produksjon. Innen kategoriene klær, dekor og velvære kan du velge blant produkter som er laget for hånd, består av miljøvennlige eller resirkulerte materialer.