Hjem / Blogg / Viktigste hudpleiebytte du gjør
Viktigste hudpleiebytte du gjør

Viktigste hudpleiebytte du gjør

Å gå over fra vanlig deodorant som inneholder aluminium og andre skadelige parabener, til en naturlig deodorant er kanskje det viktigste bytte du gjør innen personlig hudpleie.

Husk at det tilsettes kunstige og kjemiske stoffer i sminken, solkremen, body lotion, sjampoen, balsamen, håndsåpen, håndkremen og deodoranten du bruker. Påføres dette hver dag vil det bli en uheldig miks av ikke-naturlige stoffer som kan skade naturlige prosesser i kroppen. Dette er stoffer som trekker inn i kroppen og blir fraktet rundt i kroppen med blodet.. Stoff som f. eks aluminium, triklosan, mineraloljer, Sodium lauryl sulfat (SLS), parabener og parfyme er verstingene som de fleste hudpleieprodukter inneholder. Sjekk hele oversikten på Birgitte Magnussen sin nettside her.

Velg produkter som føles riktig for deg. Tenk over at det trekkes inn i ditt største organ. Mange vil synes at naturlige produkter føles tryggere og bedre, enn de som er fremstilt av kjemiske stoffer med lange navn man ikke klarer å uttale.

Alltid sjekk innholdsfortegnelsen på produktene du kjøper, eller finn en leverandør du holder deg til- som har samme verdier og fokus som deg selv.