Hjem / Om oss

Vi er to jenter som startet Eco o’clock da vi ønsket å gjøre noe positivt for miljøet. Kathrine var gravid og ønsket å bruke en ren deodorant og Theresa er allergisk mot MI (konserveringsmiddel som brukes i det meste). 

Vi startet med å produsere kun deodoranter og lanserte i august 2019. Før jul hadde vi supplert med både Black Soap og leppepomader i tillegg. I 2020 har vi blant annet åpnet pop-up butikk med syv andre jentegründere på Valkyrien kjøpesenter under navnet «Girl Crush». Denne var åpen fra april til ut september. Vi har også utviklet flere produkter; body butter, ansiktskrem, håndkrem, gjenbrukbar q-tips, menskopp, vinterkrem, sinkkrem og vegansk smågodt for å nevne noen.

Vi selger hovedsakelig veganske og plastfrie produkter med fokus på miljø og fair-trade. Våre kvalitetsprodukter er helt uten kjipe stoffer og unødvendig plastemballasje. Vi bruker råvarer som er trygge for alle å benytte seg av. 

Alle deodoranter og kremer er håndlaget av oss med råvarer hovedsakelig fra Ghana. Black Soap er laget av kvinner på landsbygda i Nord-Ghana, og sjokoladen er laget i en liten familiedrevet fabrikk i Accra, Ghana for å støtte oppunder lokal produksjon.

Theresa har familie i Ghana og derfor gode forbindelser. Ghana har råvarer av ypperste kvalitet til hår og hud, les mer om blant annet sheasmør her. I tillegg elsker vi at kvinnene på landsbygda tjener egne penger og er stolte over å få være direkte kunde av kvinnene, i stedet for å handle av mellompersoner. Fair trade og gode råvarer resulterer i at våre kremer og deodoranter er ekstra snille mot huden og at vi unngår kjemikalier i produktene. 

Ved salg av våre sjokolader støtter vi også fire ulike veldedige organisasjoner. Care, Sofie Stiftelsen, WWF og Fremtiden i våre hender. 

Vi har en fysisk butikk i Kværnerbyen, Turbinveien 1-3, 0195 Oslo

Åpningstider 

Mandag til fredag 14-1800

Lør 12-16 00

 

Støtt oss gjerne ved å følge oss i sosiale medier, @ecooclock eller ved å handle hos oss.