Home / Om oss

Vi er to jenter som startet Eco o’clock da vi ønsket å gjøre noe positivt for miljøet. Kathrine var gravid og ønsket å bruke en ren deodorant og jeg Theresa er allergisk mot MI (konserveringsmiddel som brukes i det meste). 

Vi startet med å produsere kun deodoranter og lanserte i august 2019. Før jul hadde vi supplert med Black Soap og leppepomader i tillegg. Hittil i 2020 har vi blant annet åpnet butikk med syv andre jentegründere på Valkyrien kjøpesenter under navnet «Girl Crush». Vi har også utviklet flere produkter; Body butter, ansiktskrem, håndkrem, gjenbrukbar q-tips, menskopp og vegansk smågodt.

Vi selger hovedsaklig veganske og plastfrie produkter med fokus på miljø og fair-trade. Våre kvalitetsprodukter er helt uten kjipe stoffer og unødvendig plastemballasje. Vi bruker råvarer som er trygge for barn, gravide og voksne. 

Alle deodoranter og kremer er håndlaget av oss med råvarer fra Ghana. Black Soapen er laget av kvinner på landsbygda i Ghana, og sjokoladen er laget i en liten familiedrevet fabrikk i Accra, Ghana for å støtte oppunder lokal produksjon.

Theresa er halvt Ghaneser, og har familie i Ghana. Ghana har råvarer av ypperste kvalitet til hår og hud, les mer om blant annet shea smør her. I tillegg elsker vi at kvinnene på landsbygda tjener egne penger og er stolte over å få være direkte kunde av kvinnene, i stedet for å handle av mellompersoner. Fair trade og gode råvarer resulterer i at våre kremer og deodoranter er ekstra snille mot huden og at vi unngår kjemikalier i produktene. 

Ved salg av våre sjokolader støtter vi også fire ulike veldedige organisasjoner. Care, Sofie Stiftelsen, WWF og Fremtiden i våre hender. 

Støtt oss gjerne ved å følge oss i sosiale medier, @ecooclock eller ved å handle i vår nettbutikk.