Hjem / Frakt og retur

Frakt

Fra du bestiller varer i nettbutikken tar det  2-4 virkedager før ordren din blir levert. Vi sender ut varene vanligvis én virkedag etter ordren er bestilt.

Retur

I utgangspunktet har vi ikke angrerett på våre produkter, da mesteparten av våre produkter regnes som kosmetikk. Varer som ikke er av kosmetisk art kan returneres eller byttes innen 14 dager.

For å kunne returnere varen må den være ubrukt og i samme forfatning som når du mottok den. Den må også være i sin orginalforpakning.

*Gavekort kan ikke returneres.

For å fullføre din retur m du ha kvittering eller annet kjøpsbevis.

Refusjon

Når vi har mottatt din retur vil vi sende deg en e-post om at vi har mottatt varen. Vi vil også gi deg beskjed om den er godkjent for refusjon eller ikke. 

Hvis varen blir godkjent for refusjon vil du bli refundert umiddelbart. Du fil bli refundert på den betalingsmetoden du brukte for å handle varen.

Salg

Kun varer med ordninærpris kan refunderes. 

Bytte

Vi erstatter kun varer som er ødelagte eller defekte. Hvis du har behov for å bytte en vare, send en e-post til: post@ecooclock.no og send varen til: Turbinveien 13, 0195 oslo, Norway.

Returfrakt

For å returnere din ordre eller produkt, send det til: Turbinveien 13, 0195 oslo, Norway

Du vil bli ansvarlig for å betale for fraktkostnaden for returen av varen. Fraktkostnader er ikke refunderbare. Hvis du mottar en refusjon vil alle fraktkostnader være trekt fra.